Resurser

Ellel Nyhetsbrev

Ellel Ministries Sverige skickar ungefär var tredje månad ut ett online nyhetsbrev. Här kan man få information om verksamheten, och om aktuella kurser och aktiviteter.

Beställ vårt Nyhetsbrev.

Journey to Freedom (tidigare Ellel 365)

Journey to Freedom är en gratis online lärjungaträningsskola som finns tillgänglig från Ellel Ministries i UK. Varje vecka i ett år får du undervisning så du kan växa i din relation med Gud. Det är baserat på Ellel Ministries erfarenhet av lärjungaträning och helande. Vår förhoppning är att du får upptäcka att Gud är med genom dalar och över berg, att du får växa i tron, att du blir fullständigt trygg i vetskapen att han älskar dig och att han vill det bästa för dig, din familj, dina relationer och ditt arbete.


Varje vecka består av fem dagars texter att läsa i 10-20min. En dag med en sammanfattning av de föregående dagarnas undervisning och en dag med en enklare andaktsläsning. Det finns möjlighet att pausa din resa när som helst, du kan skriva anteckningar och bokmärka dina favorittexter.


Klicka här på denna länk, skapa ett personligt konto, gå vidare till Journey to Freedom och börja din resa. Observera att allt är på engelska.Seeds of the kingdom

Seeds of the kingdom är Ellel Ministries dagliga andakter. Medarbetare från olika centers omkring vår jord skriver dessa andakter. Bibliskt förankrade texter för att uppmuntra, undervisa och utmana dig. Varje dag under året skickas dem ut. Observera att allt är på engelska.

För att anmäla dig till att få dessa sända till dig via epost klicka på denna länk.


Ellel International News (tidigare Ellel Connect)

Detta är det officiella nyhetsbrevet från Ellel Ministries International. Nyheter, undervisning, vittnesbörd och andra artiklar som berör hela det internationella arbetet inom Ellel Ministries.

Denna länk kommer ta dig dit


Till "Start"