B4: UTFORSKA HUR SVÅRA KÄNSLOR KAN HANTERAS

22-24 mars 2024, Götabro Kursgård, Kumla

Vare sig vi är glada eller ledsna så är känslor en viktig del av att vara människa. Utan dem blir våra relationer tomma och mekaniska. Robotar kan vara förvånansvärt användbara, men man kan inte ha en verklig relation med en maskin eller ett föremål utan själ.

 

Men många av oss har problem med våra känslor och försöker kanske förneka dem eller trycka ner dem, eftersom de verkar vara orsaken till så många svårigheter. Vissa känslor tycks vara extra svåra att hantera, känslor som upplevs övermäktiga, som verkar oacceptabla och även destruktiva. Vi behöver antagligen alla Guds hjälp att förstå vad våra känslor säger oss, hur vissa känslor kan snedvridas, och hur vi skall få känslorn i samklang med Guds tanke.

 

Under kursen tar vi upp några av våra svåra känslor, t.ex. vrede och sorg, hur Gud kan hjälpa oss att hantera dem, och hur vi kan få tröst hos honom och finna vila och ro.


Praktiska detaljer

Under helgen genomför vi två Utforska-kurser.
Inregistrering från fredag kl 12.00. Lunch serveras kl 13.00 och första undervisningspass börjar kl 14.00. Om du av någon anledning inte kan komma i tid till lunch, låt oss få veta det så vi kan se till att mat sparas åt dig. Den dubbla kursen avslutas söndag med lunch kl 13.00. 

Var vänlig observera att vi inte kan förse med lakan och handdukar.

En beskrivning av hur man kommer till Götabro får du tillsammans med din bokningsbekräftelse.

Om du vill kontakta bokningskontoret:

Telefon: 072-749 31 40

Använd gärna vårt bokningsformulär.UTFORSKA-SERIENS KURSER 2024


Tillbaka till UTFORSKA