B1: UTFORSKA VAD DET INNEBÄR ATT TILLHÖRA
GUDS FAMILJ

16-18 februari 2024, Götabro kursgård, Kumla

Guds tanke är att hans familj ska vara en oas av trygghet, kraft och läkedom.

Att förstå de gudomliga principerna för Guds familj är viktigt för att förstå vår plats i vår egen familj, i vår församling och även i vårt gemensamma kristna liv i allmänhet.

 

Jesu föräldrar, Maria och Josef, var mycket oroliga när de trodde att de hade tappat bort den tolvårige Jesus. När de fann honom i templet svarade han helt enkelt: ”Visste ni inte att jag måste ägna mig åt det som tillhör min Far?”

 

När vi föds på nytt och kommer in i Guds familj, är det meningen att vi, oberoende av bakgrund, förmågor och kvalifikationer, helt och fullt ska få vara medlemmar i hans familj, med en unik plats i familjens liv. Men vad betyder detta egentligen, och tror vi att vi har en sådan uppgift?

 

Den här kursen tar upp vad det innebär att tillhöra Guds familj och hur vi kan växa och utvecklas och finna tillhörighet och vila i den. Vi diskuterar vad det kan innebära att ta del i Guds verk och hans familjs liv, hur vi kan hämta kraft där för vårt dagliga liv och vad våra olika uppgifter i hans familj kan vara. Vi kommer också ge ett evighetsperspektiv på detta stora privilegium som vi har, och vår önskan är att kursen ska dra oss närmare Guds hjärta, visa oss vår plats i hans plan och inspirera oss att ta del i hans verk.


Praktiska detaljer

Under helgen genomför vi två Utforska-kurser.
Inregistrering från fredag kl 12.00. Lunch serveras kl 13.00 och första undervisningspass börjar kl 14.00. Om du av någon anledning inte kan komma i tid till lunch, låt oss få veta det så vi kan se till att mat sparas åt dig. Den dubbla kursen avslutas söndag med lunch kl 13.00. 

Var vänlig observera att vi inte kan förse med lakan och handdukar.

En beskrivning av hur man kommer till Götabro får du tillsammans med din bokningsbekräftelse.

Om du vill kontakta bokningskontoret:

Telefon: 072-749 31 40

Använd gärna vårt bokningsformulär.UTFORSKA-SERIENS KURSER 2024


Tillbaka till UTFORSKA