B8: UTFORSKA GUDS UNIKA PLAN MED DIN IDENTITET

27-29 september 2024, Götabro Kursgård, Kumla

Vem är jag? Denna ofta outtalade fråga är djupt rotad i mångas hjärtan, men sökandet efter ett svar kan ha fört oss in på fel vägar. Gud säger att han skapade oss och känner varje vrå av vårt väsen. Hur kommer det sig att vi inte känner oss själva, vilka vi verkligen är?

 

Vi lever i en tid när världen ställer många krav på oss. Krav att vi ska smälta in, forma vårt jag att passa in i olika relationer eller så att vi uppfyller vad som begärs. Vi kanske känner att vi inte duger som vi är. I denna press är det lätt för oss att ge efter för kraven och att omedvetet dölja något av vår unika personlighet.

 

Gud har gjort oss alla olika, vi är unika och han älskar och bekräftar var och en av oss. Men dem vi tror att vi är, är det den verkliga sanningen? Har vi förlorat vår sanna identitet genom att ge efter för andras uppfattningar?

 

Med Guds hjälp söker den här kursen ge oss möjlighet att hitta sanningen om vilka han skapade oss att vara, så att vi kan lämna en falsk identitet och finna bestående personlig trygghet i att vi är älskade, förlåtna och accepterade av Gud.  


Praktiska detaljer

Under helgen genomför vi två Utforska-kurser.
Inregistrering från fredag kl 12.00. Lunch serveras kl 13.00 och första undervisningspass börjar kl 14.00. Om du av någon anledning inte kan komma i tid till lunch, låt oss få veta det så vi kan se till att mat sparas åt dig. Den dubbla kursen avslutas söndag med lunch kl 13.00. 

Var vänlig observera att vi inte kan förse med lakan och handdukar.

En beskrivning av hur man kommer till Götabro får du tillsammans med din bokningsbekräftelse.

Om du vill kontakta bokningskontoret:

Telefon: 072-749 31 40

Använd gärna vårt bokningsformulär.UTFORSKA-SERIENS KURSER 2024


Tillbaka till UTFORSKA